Logo GastroPOS Enterprsie

Logo GastroPOS Cafe & Restoran Yönetim Programı, cafe ve restoran gibi işletmelerin temel iş süreçleri olan adisyon ve servis işlemleri ile beraber, mobil servis süreçlerini yöneten bir süreç yönetim yazılımıdır.

Basic paket özelliklerine ilave olarak, GastroPOS standart paket ile işletmenizde paket servis süreçlerinizi yönetebilir, caller id ve sanal santraller ile gelen çağrıları yönetebilirsiniz. Yemeksepeti entegrasyon özelliği sayesinde yemeksepetinden gelen siparişleri otomasyon sistemine otomatik aktarabilirsiniz.

 

Paket servis süreçlerinde kuryeye paket ataması yaparak kurye hesaplarını denetim altında tutabilirsiniz.

 

Self servis ve dinamik çağrı monitörleri GastroPOS standart paket özelliklerindendir. İşletme içerisinde oyun eğlence alanı bulunduran işletmelerin, alan yönetimi de standart paket ile yönetilebilmektedir.

 

Standart paket özelliklerine ilave olarak, GastroPOS Enterprise ile işletme envanterinde olan masalara QR kodlar yerleştirilerek, müşterilerin mobil cihaz kameralarından herhangi bir uygulama yüklemesine gerek kalmadan otomasyon sistemi verilerinden, müşterinin ürünleri incelemesi, sipariş vermesi, garson çağırması, istek veya şikayetini bildirmesi gibi bir çok özellik desteklenmektedir. Tablet menü özelliği ile klasik menü den elektronik menüye geçişi destekler.

 

Temassız ödeme seçenekleri ile müşteri kendi masasına ait hesabın ödemesini uygulama üzerinden kendi kredi kartından temassız olarak ödeyebilirler.

 

Enterprise paketin bir başka özelliği olan Net paket özelliği sayesinde işletme kendi otomasyon verisi üzerinden beslenen bir yemek sipariş web sayfası kurmasına, web sayfasından gelen siparişlerin otomatik olarak otomasyon sistemine entegre olmasına olanak sağlıyor. Servis modülü ile masalara sipariş alınabilir, alınan siparişler mutfak yazıcılarına veya tablet ekranlarına rota yapısına göre iletilir. İlgili siparişler hazırlandıktan sonra mutfak tabletlerinden hazır komutu verilerek sipariş veren garsona bildirim olarak gönderilir.

 

Gastropos standart ile masalarda biriken hesaplar kasiyerler tarafından kolayca tahsil edilir. Kasiyer ve gün sonu bazında raporlara işlenir.

 

Günlük tüm iş akışı rapor ve analizler ile mobil cihazlarda izlenir. Küçük işletmelerin iş süreçleri için gerekli tüm özellikleri içeren logo gastropos cafe restoran programı hakkında daha fazla detay bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz.

 

 

Paylaş